top of page

Hej och välkommen!

Vad kul att du hittat hit :-) Annika heter jag och bor med min familj i Trosa även om jag brukar säga att jag är norrlänning i exil. Åren går och när jag säger det inser jag att jag faktiskt varit sörmlänning längre än västerbottning, hur konstigt det än kan vara. Men det kanske är så att ränderna aldrig går ur och lite kan det nog höras på min dialekt.


Anledningen till att den här bloggen finns är att jag gillar yoga och leder yogaklasser. Jag minns den stunden i yogastudion när jag insåg att yoga är grejen, grejen som jag vill lära mig mer om, dela med andra och ge dem möjligheten att känna precis som jag gjorde och fortfarande gör. För mig har yogan varit träning men också hjälpmedel att skapa och hitta balans.


Det finns så många förutfattade meningar om yoga, och särskilt varför man inte ska eller kan yoga. Kanske tror man att man är för stel, har för dålig balans eller är för otålig. Men inget av detta är av betydelse egentligen då det finns något för precis alla och att alla oavsett var man börjar kan utvecklas. Det är lätt att välja saker som man är bra på, så många viga väljer gärna yoga då det ser naturligt lätt ut. Men kanske är det just det man inte är bra på som är det man ska jobba på. För väljer vi alltid det som är lätt väljer vi kanske inte det som är rätt och viktigt för oss. Det är när vi lär oss nya saker som vi utvecklas. Därför utvecklas vi hela livet, så länge vi kan och orkar.


Under senare år har jag framförallt vidareutvecklat mig inom en rörelseform som heter Sensing Yoga. Det är en rörelseform som passar alla och har sin grund i kroppens naturliga rörelser och kan utföras på matta, stol eller stående. I min blogg kommer jag att dela med mig av det jag lärt mig och jag tror många kan ha nytta av, hoppas att du vill hänga med!10 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

コメント


bottom of page