top of page
Lite mer om mig
Bilden visar mig, Annika stående utomhus vid en stor bäck i bakgrunden.

Annika heter jag och bor i Trosa, Sörmland. Jag är yogalärare och undervisar inom hatha, vinyasa, yin och sensing. Tror att jag själv testat de flesta yogaformer som finns och därför vet jag att det finns någon form som passar just dig. De senaste åren har jag fördjupat mig inom Sensing Yoga, en rörelseform som utgår från naturliga rörelser. I min blogg kan du läsa mer om vad Sensing är.

Sensing yoga passar dig som är stel, har värk och vill hitta ett lugn i kroppen. 

Det finns så många förutfattade meningar om vilka som kan eller ska yoga. I media finns bilder på slanka, viga och vackra kvinnor i tjusiga miljöer i de mest avancerade positioner, som nästan slagit knut på sig själva. Det kan vara svårt att känna sig hemma i positionerna som är omöjliga att utföra för de allra flesta. Kanske säger du nu att jag kan inte yoga då jag är för stel, saknar tålamod eller kroppskontroll. Men faktum är att alla har en yogakropp, du också, vilket jag hoppas att du ger mig chansen att visa. ​​​​Jag tror på att yoga lite eljest, lite annorlunda utifrån din kropps unika villkor. Vad vill och behöver din kropp? Hur kan du röra dig på din kropps villkor utan prestation och prestige och dessutom ha kul under tiden?

Men var börjar man? Häng på när jag startar min digitala korta kurs på 4 v där du både få kunskap och verktyg som kan hjälpa dig i vardagen. Vill du veta mer om den finns information här

bottom of page